skip to Main Content

Fysiotherapeut.

Als fysiotherapeut streef ik ernaar om de beste behandeling voor de patiënt te geven om diegene dan ook zo goed mogelijk van zijn/haar klachten af te helpen.

Iedere patiënt is anders en dit maakt het werk erg afwisselend. Soms lijken bepaalde klachten op elkaar maar het verhaal rond de patiënt is nooit hetzelfde. Deze zoektocht naar de juiste behandeling per patiënt is precies wat ik zo leuk vind in dit vak.

Ik heb een passie voor sport. Het geeft mij veel voldoening om iemand met een blessure weer pijnvrij te laten sporten. Tevens ligt mijn interessegebied vooral bij de behandeling van enkel-, knie-, rug en schouderklachten.  Ik stel mij steeds erg leergierig op. Sinds september 2013 ben ik dan ook een osteopaat in opleiding. Hierbij verdiep ik me nog meer in de stof als fysiotherapeut maar leer ik ook veel andere manuele vaardigheden. Verder heb ik de opleiding orthopedische revalidatie volgens de 4xt methode afgerond. Bij deze methode gaat het om snelle resultaten en is voorwaardenscheppend om pijnvrij te kunnen bewegen. Dry Needling is een van mijn vaardigheden.

BIG nummer: 49916913204

Stefan Lakenman fysiotherapeut Amsterdam oud zuid / pijp