skip to Main Content

Als enige van het team ben ik geen fysiotherapeut. Enkele dagen in de week ben ik aanwezig voor administratieve en overige werkzaamheden/klussen die te doen zijn op de praktijk. Je kunt denken aan inkoop, de was, loonadministratie, declareren, Fysio Fit administratie en facturering, contacten onderhouden met derden zoals o.a. het schoonmaakbedrijf en zorgverzekeraars, verwijzers het zorgdragen voor het onderhoud aan de apparatuur, werving van nieuwe medewerkers en waarnemers etc.

Ik ben aanspreekpunt voor iedereen die ik van dienst kan zijn. Als u contact opneemt met Fysio praktijk Jonker & van Rijn is er grote kans dat u mij aan de telefoon treft of mailcontact met mij hebt.

Voordat ik bij Fysio praktijk Jonker & van Rijn kwam werken had ik een functie bij het Gerechtshof in Amsterdam als coördinator “bodedienst en beveiliging”. Een zeer dynamische baan in een hele bijzondere omgeving met even zo bijzondere contacten.

Verder terug in het verleden heb ik ruim 23 jaar als ziekenverzorgende gewerkt in diverse instellingen in Culemborg en Amsterdam waarvan de langste tijd bij “ De Rietvinck” in de Jordaan. Dat was een geweldige tijd in een leuke buurt van Amsterdam met kleurrijke bewoners.

In de periode bij het Gerechtshof  heb ik het werken in de zorg altijd gemist, niet de werkzaamheden als zodanig, wel het contact met mensen. In mijn huidige functie  is hier weer ruimte voor en daar geniet ik elke dag van.

Marian Jonker fysiotherapie jonker en van rijn