skip to Main Content

Onze praktijk is sinds 1985 gevestigd op het huidige adres.

Inmiddels een begrip in Amsterdam door onze werkwijze, diversiteit en vakkundigheid. Aanvankelijk met zijn tweeën gestart en inmiddels uitgegroeid tot een praktijk met verschillende specialisaties binnen ons vakgebied. De diverse verwijzers zijn meestal persoonlijk bekend bij ons en wij hebben een nauwe samenwerking met elkaar als dat nodig mocht zijn.

Zeer korte wachttijd, snel een afspraak

De wachttijd tot een afspraak is bij ons zeer kort en vaak nog dezelfde dag mogelijk. Je kunt rekenen op een persoonlijke benadering en behandeling van je klacht.

Intake en behandeltraject

Wij luisteren goed naar je hoe de klacht is ontstaan en kunnen samen met je onderzoeken waar het mis is gegaan en zo de oorzaak achterhalen hoe het komt dat je klachten hebt.

In overleg worden behandeldoelen en afspraken gemaakt en een behandelplan opgesteld.

Zijn wij kwalitatief wel goed?

Wij zijn aangesloten bij “Het Keurmerk” voor fysiotherapeuten en kunnen daarom garant staan voor een werkwijze die kwalitatief op het hoogste niveau is. Door deelname aan Het Keurmerk hebben wij ons verplicht tot bijscholing

Eens per periode worden wij gevisiteerd door “Het Keurmerk” om vast te stellen of wij nog aan de eisen voldoen die door Het Keurmerk worden gesteld. De Keurmerkeisen geld zowel per therapeut als voor de gehele praktijk. Al onze therapeuten zijn BIG geregistreerd en voldoen aan de daarvoor gestelde eisen.

Wij hebben overeenkomsten met alle bekende zorgverzekeraars en daarmee verplichten wij ons aan inrichtingseisen en deelname aan gekoppelde kwaliteitseisen behorend bij de overeenkomst.

Wij hebben allemaal veel plezier in ons prachtige beroep en proberen je zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn.