skip to Main Content

Jonker & van Rijn fysiotherapeuten gaat vanaf heden verder onder de naam FysioHolland Amsterdam. Dit is het gevolg van de samenwerking tussen Jonker & van Rijn fysiotherapeuten en FysioHolland, een toonaangevende, landelijke praktijk voor fysiotherapie. Door de samenwerking worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot. De huidige praktijkeigenaren Bert en Marian Jonker en huidige fysiotherapeuten blijven actief in de praktijk.

Bert Jonker: “De aansluiting van onze praktijken bij FysioHolland stelt ons in staat hoogwaardige zorg te blijven bieden en zorgt voor meer mogelijkheden op het gebied van innovatie en ontwikkeling binnen de fysiotherapie. Dat is belangrijk voor onze cliënten en voor onze medewerkers.” Jonker & van Rijn fysiotherapeuten heeft een praktijk in de Amsterdamse Pijp, aan de Govert Flinckstraat 350.

Wat betekent dit voor u?
Voor cliënten heeft deze samenwerking geen gevolgen. U kunt nog steeds terecht bij uw vertrouwde therapeut en ook onze dienstverlening blijft gelijk en wordt op termijn mogelijk uitgebreid. Zo kunt u bij ons binnenkort gebruik maken van extra diensten van FysioHolland om herstel te bevorderen, zoals de FysioHolland app en online huiswerkoefeningen. Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht bij de andere praktijken van FysioHolland.

Wilt u meer informatie over FysioHolland Amsterdam, locatie Govert Flinck, neem dan contact met ons op via (020) 679 33 94 of kijk op de website.

Over FysioHolland
FysioHolland is een landelijke fysiotherapie organisatie met ruim honderd PLUS-praktijken verspreid over Nederland, waarvan 18 gevestigd in Amsterdam. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennis delen en innovatie staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Bekijk de website.