Fysio Fit Training

Gezond bewegen met Fysio Fit in De Pijp, Amsterdam Zuid.

Geen zin in een drukke sportschool en wilt toch in beweging komen? in een rustige ontspannen omgeving onder deskundige begeleiding?

Bij ons kan dat.

Jonker & van Rijn Fysiotherapeuten, gevestigd in De Pijp te Amsterdam,oud zuid, laat u verantwoord bewegen in een ontspannende, rustige omgeving op uw eigen niveau.

Verantwoord bewegen draagt bij aan een goede gezondheid en een algeheel welbevinden.

Fysio Fit bij Jonker & van Rijn Fysiotherapeuten is een individueel trainingsprogramma dat medisch wordt begeleid door een fysiotherapeut ter verbetering van de algehele conditie en spierkracht.

De Fysio Fit trainingen duren 1 uur, iedere deelnemer traint op zijn/haar eigen niveau, in een ontspannen sfeer en op de modernste apparatuur. De groepen zijn klein, 10-12 personen, zodat er veel tijd is voor individuele aandacht en geen wachttijden ontstaan bij de apparaten.

Na een uitgebreide intake ontvangt u een persoonlijk trainingsprogramma.

Tijdens de Fysio Fit trainingen met begeleiding is er altijd een enthousiaste fysiotherapeut in de trainingsruimte aanwezig. Deze fysiotherapeut kan u adviseren en vragen beantwoorden. Wij zijn ervoor u deskundig te begeleiden en met plezier te laten bewegen.

Naast de trainingen in een groep met begeleiding is er ook een mogelijkheid het abonnement uit te breiden met een "vrije training" per week. U kunt dan nog een keer, zonder begeleiding, zelfstandig komen trainen. (ook op zaterdagmorgen, een sportief begin van het weekend) De tijden kunt u vinden onder het hoofdstukje " tijden en groepen".

Fysio Fit, voor wie is het geschikt?

  • als u meer wilt gaan bewegen.
  • als u een bewegingsbeperking of blessure heeft.
  • als u overgewicht heeft en hier iets aan wilt doen.
  • als u conditie, lenigheid en kracht wilt verbeteren.
  • als u lichamelijke klachten wilt voorkomen.
  • als onderhoud na een fysiotherapeutische behandeling.

Voor meer informatie bent u van harte welkom op de praktijk, wij helpen u graag.

Telefoon: 020-6793394