skip to Main Content

Wij hechten veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden of juist niet? We horen het graag.

Geweldig geholpen

hallo super geholpen.

1 op 1 behandeling

“Naast de één op één behandeling kan er gesport worden om de kwaal te doen verminderen. Het is een top-praktijk, kan het iedereen in A’dam aanraden”

Zeer prettige ervaring

“Fysiotherapeut luistert goed naar mij, stelt me op mijn gemak, is positief en de behandeling zorgt er voor dat ik zo snel mogelijk weer zelf verder kan, is ook bij mij thuis geweest toen ik even niet naar de praktijk kon komen, ook een hele prettige ervaring.”

Kundige fysiotherapeuten

“Kundige therapeuten, die de tijd nemen. Gezellige grote oefenruimte. Super dat er filmpjes draaien tijdens de loopbandoefeningen, die gekoppeld zijn aan de loopband. “

Moeilijke klacht

“De fysiotherapeuten luisteren aandachtig en geven goede adviezen. Ook het fysio fit vind ik erg helpen. Dit werd mij aanbevolen en werpt zijn vruchten af, ook al is mijn klacht erg moeilijk te behandelen”

COPD patiënt

“Als COPD Gold IV patiënt zeer goed begeleid in mijn programma. Ook afspraken aan huis gehad en  altijd naar volledige voldoening.”

Geinteresseerd en betrokken

“Erg tevreden met behandeling/benadering/omgang van eigen fysiotherapeut en ook met de interesse en betrokkenheid van de eigenaar van de praktijk bij zijn cliënten.”

Toegangelijk en kindervriendelijk

“Toegankelijk, vriendelijk en heel kundig. Erg fijn als je met je baby komt, ook de houding naar mijn baby toe heel erg prettig en kindvriendelijk.”

Meer dan 30 jaar klant

“Vanwege ernstige rugklachten ben ik al meer dan 30 jaar klant bij JvR. De professionaliteit, vriendelijkheid en vakkundigheid geven mij weer een kwaliteit van leven die acceptabel is. Als ik onverwachts klachten krijg is een afspraak op dezelfde dag vaak mogelijk, echt een verrijking in mijn leven.”

Zorgvuldig en met succes

Prettig, persoonlijk, betrokken, enthousiast en kundig! Zowel in de 1op1 als in de groepstrainingen alle aandacht voor persoonlijke begeleiding. Een revalidatie van een jaar met kraakbeen letsel in een knie wordt stap voor stap vormgegeven. Zorgvuldig en met succes!

Bedank voor deze ontdekking

Ik geef graag door dat één van mijn betere, nieuwe ervaringen in 2018 het deelnemen aan Fysiofit is (via een tip van mijn buurman). Mijn conditie gaat met sprongen vooruit, en dat in een heel aangename sfeer met vriendelijke mensen, wisselende uitzichten aan de muur en op klassieke tonen.

Prettige sfeer

In de praktijk heerst een prettige, informele sfeer. De afspraken-app is een fantastische tool en mijn fysio heeft me naar volle tevredenheid behandeld.

Persoonlijkheid, deskundigheid

Ik voelde me geen nummer, maar heel persoonlijk benaderd. Hij bracht de klachten in breder perspectief.

De perfecte fysio

“De praktijk is ideaal omdat je er altijd terecht kunt, goeie sfeer, ontspannen, vriendelijk. Jelmer Muis is de perfecte fysio voor mij”

Professioneel en vriendelijk

“Ik vond de fysiotherapeut professioneel en heel vriendelijk. Ze is goed in haar vak en ik voelde mij op mijn gemak bij haar.”

Ik ben zo blij

“Ik ben een fanatiek sporter. Een van de sporten die ik doe is squash. 7 maanden geleden kreeg ik last van een tennis elleboog. Bert heeft mij hier erg mee geholpen. Binnen 4 sessies ging het al een stuk beter. Ik ben zo blij dat ik weer pijnloos kan bewegen.”

Direct terecht

“Tijdens korfbal maakte ik een verkeerde beweging en knak, mijn achillespees bleek afgescheurd. Er werd mij direct verteld dat het herstel lang zou gaan duren. Een mokerslag, want ik kan niet zonder mijn favoriete sport. Na een korte zoektocht kwam ik bij Jonker en van Rijn terecht en ik herstel nu razendsnel. Je kan niet geloven hoe blij ik hiermee ben!”

Eindelijk weer pijnvrij lopen

“Augustus  2017 liep ik al een 1,5 jaar met behoorlijke knieklachten. Elsbeth van Jonker & van Rijn heeft mij goed geholpen. Ik merkte na de eerste twee afspraken met Elsbeth al direct verschil. Mijn lichaam reageerde goed op de behandelingen en na 7 behandelingen had ik bijna geen last meer. Bedankt! “