skip to Main Content

We zijn weer geopend

– Neem graag uw eigen handdoek/badlaken mee naar de praktijk.
– In de wachtkamer staan de stoelen op veilige afstand en kunt u uw handen desinfecteren.
– Bij koorts of griep graag de behandeling afzeggen.
– Wij volgen strikt de richtlijnen van de www.rivm.nl.

Loop jij in het dagelijks leven of tijdens het sporten tegen bewegingsproblemen aan? Dan kun je veel baat hebben bij fysiotherapie. De fysiotherapeuten van Jonker & Van Rijn helpen je bij alle vragen en klachten over je houding en beweging. Wij zijn ervaren en focussen altijd op snel resultaat en bewegingsvrijheid.

Fysiotherapie behandeling door fysiotherapeut amsterdam

Wij beschikken over een veelzijdig team van enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten, met diverse specialisaties. Al onze fysiotherapeuten werken vanuit een moderne visie, met veel aandacht voor actieve revalidatie en preventieve zorg. De lijnen van communicatie binnen onze praktijk zijn kort, zodat er op een efficiënte manier overlegd kan worden over de juiste therapievorm die jou kan helpen.

Zorg voor beweging

Een heel scala aan klachten van het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door de fysiotherapeut worden behandeld. Zo kunnen functiestoornissen ten gevolge van zenuwstelsel, bloedvaten, longen en hart vaak goed aangepakt worden met fysiotherapie en begeleide training. Er bestaan diverse gespecialiseerde technieken binnen de fysiotherapie om ervoor te zorgen dat jij je weer vrij en pijnloos kunt bewegen.

Fysiotherapie op maat

Wat gaat er gebeuren als je een afspraak met ons maakt? Wij gaan je onderzoeken en vooral heel goed naar je luisteren. Uit dit gesprek komen bepaalde doelstellingen en verwachtingen naar voren. Aan de hand hiervan maken we samen met jou een behandelplan die het beste past bij je situatie.

De eerste keer dat je kennis met ons maakt, verzamelen wij je gegevens die natuurlijk in vertrouwen worden behandeld en alleen met jouw toestemming met derden worden gedeeld.

Geen verwijzing nodig

Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van huisarts of specialist, en wij werken samen met alle bekende zorgverzekeraars. Mocht er wel sprake zijn van een verwijzing, dan kennen wij de meeste verwijzers persoonlijk. In overleg met jou kunnen we snel contact leggen met je behandelaar voor overleg.

Heb je een fysiotherapeut in Amsterdam nodig? Maak een afspraak!

Wil je een afspraak met een van onze fysiotherapeuten maken? Neem dan eenvoudig contact met ons op. De praktijk heeft ruime openingstijden, en als je niet naar de praktijk toe kunt komen, kan in veel gevallen behandeling thuis plaatsvinden. Ons fysio team staat voor jou klaar!